Η Lotus εργάζεται πυρετωδώς για νέα sports cars αλλά υπόσχεται και SUV

Σχετικά άρθρα

Παγιωμένη εδώ και αρκετά χρόνια η γκάμα της Lotus, αλλά η βρετανική εταιρία παραμένει πιστή στην ιστορία της και υπόσχεται ότι θα αναπτύξει την συλλογή της με αυτοκίνητα επιδόσεων, αλλά παρ’ όλα αυτά, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να προσθέσει και ένα SUV μοντέλο.

Ο CEO της Lotus, Jean-Marc Gales, επιβεβαίωσε, μέσω πρόσφατης συνέντευξης του, ότι μέσα στον χρόνο θα κάνει την εμφάνιση του μια roadster έκδοση της Evora, η οποία όμως δεν θα ξεπερνάει σε βάρος το coupe μοντέλο. Οι μηχανικοί της εταιρίας δεν εστιάζουν σε αύξηση της ιπποδύναμης αλλά σε βελτίωση της αεροδυναμικής και μείωση του βάρους, ενώ το ίδιο πλάνο θα ακολουθήσουν και για την νέα Exige, με βασική προτεραιότητα την αύξηση της κάθετης δύναμης μέσω νέου αμαξώματος.

Τέλος, η Αγγλική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η νέα Elise θα κυκλοφορήσει το 2020, ενώ η νέα Exige δύο χρόνια μετά, το 2022, ενώ για το περιβόητο SUV ο Gales είπε χαρακτηριστικά::

Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τεχνικούς συνεργάτες, τους οποίους αναζητούμε. Φέτος (2016) θα κατασκευάσουμε το πρωτότυπο μοντέλο για την διεξαγωγή δοκιμών. Παρ’ όλα αυτά, εργαζόμαστε πυρετωδώς για την παραγωγή sports cars.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...