Τι και αν ήδη έχει διαρρεύσει φωτογραφία της Huayra Roadster; Η Pagani συνεχίζει το teasing game και έτσι ανέβασε στο Instagram της μια τρίτη φωτογραφία της ανοικτής Huayra που θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Στη νέα teaser φωτογραφία βλέπουμε την λέξη “Roadster” γραμμένη πάνω σε ένα χρυσαφί μέρος του αυτοκινήτου που διαθέτει νέο πίσω μέρος, νέα φωτιστικά σώματα, νέο διαχύτη και νέες πλαϊνές ποδιές και να φορά τον 6,0-λίτρων twin-turbo V12 κινητήρα, με υπογραφή από την AMG, απόδοσης 730-750 ίππων με 1.000 Nm ροπής.

Η Pagani έχει αφαιρέσει τις gullwing πόρτες, ενώ προχωρά στην επαναρύθμιση των αναρτήσεων και του σασί, ώστε να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα η ακαμψία του αυτοκινήτου και να διαχειριστεί το επιπλέον βάρος. Η κίνηση θα στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7-τάχυτου σειριακού κιβωτίου. Η Pagani Huayra Roadster αναμένεται να βγει σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων, με τις 75 εξ αυτών να έχουν ήδη πουληθεί, ενώ αργότερα, η Pagani θα βγάλει και την ανοιχτή έκδοση της Huayra BC.