Η Lexus ετοιμάζει το 7-θέσιο RX

Σχετικά άρθρα

Η Lexus σκέφτονταν εδώ καιρό να ετοιμάσει την 7-θέσια έκδοση του RX και σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσίαση του θα γίνει αργότερα μέσα στην χρονιά με σκοπό να ξεκινήσουν οι πωλήσεις του το 2018. Αυτή η νέα πιο πρακτική και πιο ευρύχωρη έκδοση θα έχει κύριους αντιπάλους το Volvo XC90 και την Mercedes GLS. Το 7-θέσιο RX θα κινείται από τους ίδιους κινητήρες με το απλό RX και θα περιλαμβάνει τον V6 του RX350 και τον υβριδικό του RX450h.

Σύμφωνα με τον Karlk Schlich διευθυντή της Toyota άφησε να εννοηθεί ότι θα δούμε πολλά crossover από τις δύο εταιρείες δηλώνοντας:

Θα δούμε πολλά νέα SUV πριν δούμε ένα coupe-αυτή είναι η εικασία μου. Από την στιγμή που τα coupe έχουν κάνει την δουλειά τους, θα πρέπει να βελτιώσουμε την γκάμα των SUV.

H Lexus εκτός από τον 7-θέσιο RX ετοιμάζει και την έκδοση παραγωγής του UX concept, το μικρό SUV που παρουσίασε πέρυσι στο Παρίσι και αναμένεται να τοποθετηθεί κάτω από το NX και RX. Η εταιρεία έχει ήδη κατοχυρώσει τα ονόματα UX200, UX250 και UX250h και είναι πολύ πιθανό το UX να είναι ο αντικαταστάτης του όχι κι τόσο επιτυχημένου CT σαν το βασικό μοντέλο της εταιρείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...