Abarth 124 by Madness Autoworks με 200 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Madness Autoworks έπιασε στα χέρια Abarth 124 Spider και του έκανε κάποιες αισθητικές και μηχανικές τροποποιήσεις.

Καταρχήν τοποθέτησε στο ιταλικό roadster 18άρες ζάντες της Fittipaldi, ενώ χαμήλωσε την απόσταση από το έδαφος με τα ελατήρια της Eibach. Επίσης, έχει τοποθετήσει αρκετά carbon στοιχεία, με αυτά στις ποδιές του αυτοκινήτου να κοστίζουν 899,99 δολάρια.

Η νέα εξάτμιση κοστίζει 599 δολάρια, κάτι που αυξάνει την ιπποδύναμη κατά 5 άλογα και 15 Nm ροπής, ενώ αν θες να τοποθετήσεις απολήξεις από carbon θα χρειαστεί να πληρώσεις 500 δολάρια και για τις 4.

Μηχανικά, ο οίκος τοποθετεί το σύστημα εισαγωγής Madness MAXFlow καθώς και το MAXPower, κάτι που σημαίνει ότι η ιπποδύναμη από τα 170 άλογα αυξάνεται στα 200.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέες φωτογραφίες του Abarth 600e Scorpionissima

Χθες, 31 Μαρτίου και ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, η Abarth γιόρτασε τα 75α γενέθλια της και έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες του...

Επίσημο: Abarth 600e

Μετά τη χθεσινή διαρροή, η Abarth έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Abarth 600e, στην έκδοση Scorpionissima. Το αυτοκίνητο παράγει 240 άλογα, διαθέτει...