O Juan Pablo Montoya στέφθηκε Πρωταθλητής των Πρωταθλητών

Σχετικά άρθρα

Χθες το βράδυ στο στάδιο Marlins Park στο Miami, της ομάδας baseball, Miami Marlins, πραγματοποιήθηκε ο φετινός αγώνα του Race Of Champions (ROC), με τον Juan Pablo Montoya να στέφεται Πρωταθλητή των Πρωταθλητών. Ο πρώην οδηγός της Formula 1, και νυν των IndyCar, κέρδισε στον τελικό τον “Mr. Le Mans”, Tom Kristensen.

Ο τελευταίος ισοφάρισε το ρεκόρ του θρύλου των ράλι, Stig Blomqvist, με 15 συνεχόμενες εμφανίσεις στον θεσμό, με τον Δανό εννέα φορές νικητής των 24 ωρών του Le Mans να φτάνει πέντε φορές στο Grand Final, αλλά ποτέ να μην έχει κερδίσει το μεγάλο βραβείο. Αντίθετα, ο Montoya έκανε το ντεμπούτο του στο ROC.

Για να καταφέρει να βρεθεί στον τελικό, ο Κολομβιανός κατάφερε να αποκλείσει τον Felipe Massa με 2-0, αφού ο Βραζιλιάνος πήρε ποινή χρόνου για επαφή με τον τοίχο σε έναν από τους αγώνες. Με την σειρά του, ο Kristensen κέρδισε τον Πρωταθλητής των Πρωταθλητών του 2014 και πρώην οδηγό της Formula 1, David Coulthard, με το ίδιο σκορ.

Στο στάδιο παρευρέθηκαν 15.000 θεατές για να δουν τις μονομαχίες των οδηγών, και πιο συγκεκριμένα των Sebastian Vettel, Pascal Wehrlein, Jenson Button, Travis Pastrana, Petter Solberg, Alexander Rossi, Scott Speed, Kurt Busch, Kyle Busch, Ryan Hunter-Reay, Gabby Chaves, Tony Kanaan, James Hinchcliffe, Stefan Rzadzinski, Gabriel Glusman και Helio Castroneves.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, καθώς οι οδηγοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ζευγάρια για το Κύπελλο της Εθνών.

ΠηγήROC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...