Εδώ και αρκετούς μήνες, στο τιμόνι της Lamborghini βρίσκεται ο Stefano Domenicali, ο πρώην επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στην Formula 1, με τον Ιταλό σε πρόσφατη συνέντευξή του να δηλώνει πως θέλει να δει την Lamborghini στην F1, αλλά αυτό δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα λόγω του μεγάλου κόστους συμμετοχής που απαιτείται. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε:

Αγγίζεις μια πολύ ευαίσθητη πλευρά της καρδιάς μου, αλλά θέλω να είμαι πολύ ανοικτός. Σήμερα έχουμε άλλες προτεραιότητες και πρέπει να είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι σε αυτές.

Επειδή ο μηχανοκίνητος αθλητισμός θα είναι πάντα μέρος της Lamborghini, αν η Formula 1 θα αλλάξει και το κόστος συμμετοχής μιας ομάδας γίνει πολύ μικρότερο, τότε γιατί όχι; Θα μπορούσε η εταιρία να συμμετέχει σε αυτή. Για να συμμετέχουμε στην F1 σήμερα απαιτείται μεγάλο χρηματικό κόστος, ιδίως αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Έτσι, με την ιδέα της F1 να βρίσκεται στο πίσω μέρος των ανθρώπων της Lamborghini, η ιταλική εταιρία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη της Urus, με το SUV να αναμένεται να διπλασιάζει τις ετήσιες πωλήσεις της από το 2019 και μετά.