Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό στην Εγνατία

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς, ένας 50χρονος Ρουμάνος οδηγός φορτηγού-ψυγείου, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του τούνελ της Κρυσταλλοπηγής, κοντά στην Παραμυθιά.

Ο οδηγός ανασύρθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2017, νεκρός, με το σώμα του άτυχου οδηγού να εντοπίζεται αρκετά μέτρα μακριά από την νταλίκα, η οποία έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο θάνατός του εκτιμάται πως ήταν ακαριαίος. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής , ερευνούν ανάμεσα στα συντρίμμια του φορτηγού και την γύρω περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε και συνοδηγός στην νταλίκα.

Το φορτηγό ήταν έμφορτο με είδη ζαχαροπλαστικής που είχε φορτώσει στην πόλη της Κοζάνης, ενώ τελικό προορισμό είχε την Ιταλία, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας. Προβληματισμό προκαλεί στις αστυνομικές αρχές, το γεγονός πως το ατύχημα σημειώθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε σημειωθεί παρόμοιο ατύχημα πριν έναν χρόνο, με έναν νεκρό τον Βούλγαρο οδηγό φορτηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...