Απόλαυσε ξανά τον ηδονικό ήχο της Alfa Romeo 155 V6 Ti!

Σχετικά άρθρα

Πολύ σε άφησα αγαπητέ μου χωρίς την ηχητική πανδαισία του V6 της Ιταλίδας. Το πιο πετυχημένο αυτοκίνητο στην ιστορία του DTM/ITC επιστρέφει στην οθόνη σου, αυτή τη φορά, όχι σε πίστα, αλλά σε ευρωπαϊκή ανάβαση. Το πρώην αυτοκίνητο με το οποίο αγωνίστηκε ο Gabriele Tarquini στο ITC το 1996, στο κύκνειο άσμα της Class One, σημειώνοντας μάλιστα και νίκη στην πίστα του Silverstone, πουλήθηκε σε ιδιώτη ο οποίος ξέρει  να του “συμπεριφέρεται” όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Το “άγριο θηλυκό”από το Μιλάνο έφερε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, από την πρώτη κιόλας χρονιά εμπλοκής στο DTM και, ακόμα και μετά από 20 χρόνια από το τέλος της Class 1, 2 οδηγοί της Alfa Romeo, ο Nicola Larini και ο Alessandro Nannini, βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των οδηγών με τις περισσότερες νίκες, με τον πρώτο να έχει σημειώσει 18 και τον δεύτερο 14, ενώ ο Larini είναι δεύτερος στον πίνακα των οδηγών με τους περισσότερους γύρους, με τον Ιταλό να σημειώνει 22 σε 4 χρόνια παρουσίας στο DTM.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις αναπαυτικά, να βάλεις τα ηχεία στο τέρμα- η ώρα το επιτρέπει άλλωστε-να απολαύσεις τον ηδονικό ήχο του V6 και να μου πεις στα σχόλια αν συμφωνείς με τον τίτλο του βίντεο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...