Η Porsche δεν είναι ευχαριστημένη με την τρέχουσα φήμη της 911 R

Σχετικά άρθρα

Η 911 R είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο της Porsche η τιμή της οποίας έχει εκτοξευτεί, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην αγορά λιγότερο από έναν χρόνο. Έχουμε δει αρκετές 911 R να πωλούνται για εξωφρενικές τιμές, που ξεπερνούν ακόμη και το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο CEO της Porsche, Andreas Preuninger, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψη της εταιρίας του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Preuninger να δηλώνει πως είναι “λυπηρό” το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες 911 R επέλεξαν να μετατρέψουν το αυτοκίνητο σε συλλεκτικό, κλείνοντας το σε κάποιο γκαράζ, προκειμένου να επωμιστούν από αυτό κέρδη. Όπως είπε:

Δεν είμαστε hudge fund. Είμαστε μια εταιρία που παράγει αυτοκίνητα. Ζούμε γιατί πουλάμε αυτοκίνητα και πρέπει να έχουν κέρδη, προκειμένου να μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε αυτοκίνητα μαζί με την υπόσχεση σε ένα μικρό ποσοστό των πελατών μας, πως θα κρατήσουν την τιμή τους. Δεν θα ήταν δίκαιο.

Συμπλήρωσε πως η 911 R θα διατηρήσει για πάντα την αξία της, ακόμη και αν κάποιος την απολαύσει οδηγώντας την στον δρόμο, όπως συμβαίνει με την 997 GT3 RS 4.0. Η ανανεωμένη 911 GT3 θα εξοπλίζεται με το ίδιο μηχανικό κιβώτιο που προσφέρεται η 911 R, κάτι που ο Preuninger πιστεύει πως δεν θα επηρεάσει την αξία της 911 R των 500 ίππων.

ΠηγήPistonheads

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...