Τον Οκτώβριο του 2013, η Morgan ανακοίνωσε πως ο Charles Morgan δεν είναι μέρος της ομάδας διοίκησης ή του Διοικητικού Συμβουλίου. Από την την εταιρεία δηλαδή που ξεκίνησε η οικογένειά του, με τον ίδιο να ήταν φανερά ενοχλημένος από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, καθώς απολύθηκε λόγω δήθεν παραπτωμάτων.

Φαίνεται, όμως, ότι τα πνεύματα ηρέμησαν και η μακροχρόνια διαμάχη μεταξύ της διοίκησης της Morgan και του μεγαλομετόχου της, Charles Morgan, διευθετήθηκε, καθώς σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο Morgan κλήθηκε να συμμετάσχει σε ένα νεοσυσταθέν οικογενειακό συμβουλίου, που περιλαμβάνει υφιστάμενους μετόχους και μέλη της ευρύτερης οικογένειας Morgan, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών των παλαιών μετόχων. Ο στόχος είναι να δοθεί σε όλα τα μέλη λόγος για την μελλοντική στρατηγική του ομίλου Morgan.

Ο Charles Morgan κατέχει περίπου το 25% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με το πρόεδρο της, Dominic Riley, να λέει ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο μετοχικό κεφάλαιο, ως αποτέλεσμα αυτής της ανακοίνωσης, στην οποία η εταιρεία ανακοίνωσε τα καλύτερα οικονομικά της αποτελέσματα εδώ και τέσσερα χρόνια.