Ο Charles Morgan απολύθηκε λόγω δήθεν παραπτωμάτων

Σχετικά άρθρα

Charles Morgan

Νέα στοιχεία βγαίνουν στη φόρα σχετικά με την απόλυση του Charles Morgan από την ίδια του την εταιρία. Όπως αναφέρει το Αγγλικό Autocar η αιτία της απόλυσης του Morgan έγινε κάτω από κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η εταιρία ισχυρίζεται πως ο Morgan διέδιδε παντού ψευδώς πως αυτός ήταν ο πρόεδρος της, υποστήριζε την αγωνιστική ομάδα Oak Racing χωρίς την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου, διέρρευσε πληροφορίες σχετικά με μια βελτιωμένη έκδοση του 3 Wheeler σε μια ομάδα ιδιοκτητών και τέλος δεχόταν να κάνει συνεντεύξεις επί πληρωμή, σχετικά με την εμπειρία του στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, χωρίς την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου.

Γι’αυτούς τους λόγους το διοικητικό συμβούλιο της Morgan Technologies, το οποίο αποτελείται από την αδελφή, τον γαμπρό του, δύο ανιψιούς του και μια ανιψιά, η οποία διατελεί τα χρέη του CEO, του οικονομικού διευθυντή και του δικηγόρου της οικογενείας, αποφάσισαν να τον απολύσουν.

Ο Morgan διαψεύδει τις κατηγορίες και σκοπεύει να πάει το θέμα στο δικαστήριο, καταθέτοντας αγωγή την ερχόμενη Παρασκευή.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...