Με αφορμή την λειτουργία για ακόμα μια χρονιά του Jeep Camp στην περιοχή Λιβάδι της Αράχωβας, η εισαγωγική εταιρία οργάνωσε μια μονοήμερη εκδρομή στους πρόποδες του Παρνασσού, για να μας προσφέρει μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία. Την ίδια σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις και εσύ, ανακαλύπτοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Jeep Renegade, καθώς και να ζήσεις μία ξεχωριστή ημέρα στο βουνό, είτε μένεις στην περιοχή, είτε συνδυάσεις το Jeep Camp με μία ημερήσια εκδρομή.

Καταρχήν, το Jeep Camp λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, και σημείο συνάντησης ορίζεται το Jeep Headquarter στο Λιβάδι, με το άνετο “σπίτι” της Jeep, το οποίο διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, να σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθείς για τα μοντέλα της Jeep. Εκεί θα βρεις όποιες πληροφορίες επιθυμείς, ενώ η εμπειρία εμπλουτίζεται με τα video με τα μοντέλα της Jeep που προβάλλονται.

Έπειτα, αφού ενημερωθείς, μπορείς να μεταφερθείς οδικώς με ένα Renegade στον χώρο του Jeep Camp, όπου και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep στο φυσικό του περιβάλλον, με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της αμερικάνικης εταιρίας, που βρίσκεται εκεί προκειμένου να σου λύσει κάθε απορία.

Η Jeep, εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, θα προσφέρει και ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp, θα μπουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα. Παράλληλα η εταιρία έχει ανανεώσει τον τιμοκατάλογο της, τον οποίο μπορείς να δεις εδώ.

 • Anestis Genk

  Άρα…Jeep^0.5=4

 • Mika

  Toν πεταξατε και τον αετο βλεπω!!!
  :p
  Eιχα παει εκει τον Νοεμβριο, δεν υπηρχε ακομα ψυχη!!!!Ουτε να φας δεν εβρισκες!!!

 • Renault

  Εγώ πάντως θα πήγαινα για την κλήρωση που αφορά τη Juventus και όχι για το fiat 500 x… FORZA JUVE!!!