Plymouth Barracuda by SpeedKore Performance Group, restomods FTW

Σχετικά άρθρα

Restomod: η ιδέα του να πάρεις ένα παλιό όχημα και να το φέρεις τεχνολογικά μερικές δεκαετίες μπροστά. Άλλοι τα βρίσκουν εξαιρετικά, και άλλοι θεωρούν ότι χαλάει τον χαρακτήρα και την “κλασσικότητα” του αυτοκινήτου. Φαίνεται, όμως, ότι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού υπάρχει μια ιδιαίτερη λατρεία στα restomoded οχήματα.

Στην περσινή SEMA, η SpeedKore Performance Group αποκάλυψε την Plymouth Barracuda του 1970, και αναμφισβήτητα είναι ένα από τα καλύτερα restomods που έχεις δει. Η εταιρία ονομάζει το project Menace, και έχει τοποθετήσει στο ‘Cuda ότι χρειάζεται για να εκσυγχρονιστεί με τις τεχνολογίες του 21ου αιώνα, όπως carbon μέρη, νέες ζάντες και αναρτήσεις, ολοκαίνουριο εσωτερικό με χειροποίητο ταμπλό, δερμάτινο σαλόνι, καθίσματα της Recaro, και πολλά άλλα.

Φυσικά, αλλαγές υπάρχουν και κάτω από το καπό, εκεί όπου φωλιάζει ένας 6.4-λίτρων HEMI V8 κινητήρας, με έναν 2.9-λίτρων Whipple κομπρέσορα και μια custom ανοξείδωτη ολόσωμη εξάτμιση. Το αποτέλεσμα είναι να βγάζει στους πίσω τροχούς 720 άλογα στις 5.800 σ.α.λ., ολοκληρώνοντας έτσι την άκρως επιθετική του εμφάνιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...