Πάνε πολύ καλά οι πωλήσεις του Mono, γι’αυτό και η εταιρία των αδερφών Briggs έχει μεγάλα σχέδια για το -σχετικά- άμεσο μέλλον. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο ένας εκ των ιδρυτών, Neill Briggs, δήλωσε ότι η BAC σκοπεύει να φτιάξει ένα υβριδικό hypercar το οποίο θα στέκεται επάξια απέναντι στις LaFerrari, Porsche 918 και McLaren P1. Αυτό, και αντίθετα με το Mono, θα είναι διθέσιο, με την τιμή του να υπολογίζεται κοντά στο €1 εκατ.

Ο Briggs ανέφερε ότι θα δανείζεται τεχνολογία από την Formula E, αντί την F1, και για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project, η βρετανική εταιρεία έχει συστήσει ένα συμβουλευτικό συμβούλιο των ιδιοκτητών Mono, για να τους βοηθήσει στην εξέλιξη του.

Το BAC Mono έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του μέσα στην πίστα, καθώς είναι ταχύτερο από την McLaren P1 GTR στη πίστα του Anglesey, δείχνοντας κατά κάποιο τρόπο το τι μπορεί να κάνει και στην “μεγαλύτερη” κατηγορία.

Τέλος, η BAC φέρεται να εργάζεται και σε μια ηλεκτρική έκδοση του Mono, που όμως δεν θα αυξήσει παραγωγή του αυτοκινήτου, κρατώντας την πολυπόθητη “αποκλειστικότητα” για λίγους, θέτοντας ως μέγιστη ετήσια παραγωγή τα 120 αυτοκίνητα.