Επίσημο: Ανανεωμένο BAC Mono

Σχετικά άρθρα

Την ανανεωμένη έκδοση του Mono παρουσίασε η BAC στο Pebble Beach, με το μονοθέσιο να αποκτά αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Mono R. Έχει νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα αεροτομή και κίνηση παίρνει από τον ατμοσφαιρικό 2.5-λίτρων κινητήρα της Ford που έχει βελτιωθεί από την Mountune και αποδίδει 311 ίππων με 313 Nm ροπής.

Ζυγίζει μόλις 570 κιλά, 10 κιλά λιγότερο από πριν και κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα. Έχει αναλογία βάρους 41:59 μπροστά-πίσω και φέρει βελτιώσεις στο πλαίσιο και στην ανάρτηση, ενώ νέο είναι και το 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων.

Μέσα στο 2024 θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση με τον turbo 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρα του Ford Focus ST, που θα πωλείται στις αγορές με αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...