Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του Renault Captur, και 800.000 μονάδες -εκ των οποίων οι 215.000 πέρσι- η γαλλική εταιρία μας δείχνει σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του compact crossover της, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση της Γενεύης.

Οι αλλαγές εντοπίζονται στο ελαφρύ φρεσκάρισμα της εμφάνισης του, καθώς και στον αναβαθμισμένο εξοπλισμό του. Έτσι, υπάρχουν νέοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, με πλαστικά προστατευτικά, που το φέρνουν πιο κοντά σε εμφάνιση με το μεγαλύτερο Kadjar. Ακόμα, διατίθεται προαιρετικά με LED φωτιστικά σώματα, ενώ τα LED φώτα ημέρας είναι στάνταρ.

Υπάρχουν νέα σχέδια για τις ζάντες, δίνοντας σου 3 επιλογές: μια 16 ιντσών και δύο 17 ιντσών. Το best-seller του B-SUV διατηρεί τις επιλογές διχρωμίες αμαξώματος και “ουρανού”, με τα νέα δύο χρώματα που προστίθενται στην παλέτα (Atacama Orange και Ocean Blue) να σου δίνουν την επιλογή για 36 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Ομοίως στο εσωτερικό υπάρχουν νέες προτάσεις πακέτων παραμετροποίησης, ενώ πλέον υπάρχει μια σταθερή γυάλινη ηλιοροφή. Τέλος, η Renault δεν αναφέρει τίποτα για τους κινητήρες, αλλά δεν αναμένονται αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι θα κινείται με δύο βενζινοκινητήρες, τον 0.9- και 1.2-λίτρων TCe απόδοσης 90 και 120 ίππων, καθώς και τον 1.500άρη dCi 110 πετρελαιοκινητήρα.