Ότι πρέπει να ξέρεις για την γήρανση των ελαστικών

Σχετικά άρθρα

Εσύ γνωρίζεις πότε ένα ελαστικό αρχίζει να γερνάει; Την απάντηση αυτή δίνει η Michelin με ένα νέο video που ετοίμασε προκειμένου να αντικρούσει τις εσφαλμένες πεποιθήσεις σχετικά με τη γήρανση των ελαστικών αυτοκινήτων.

Το σύντομο animation δίνει μια σαφή εξήγηση ως προς το τι σημαίνει η ηλικία ενός ελαστικού, ποιοι είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση αυτού του προϊόντος κινητικότητας και τι σημαίνει η – συχνά παρερμηνευόμενη – σήμανση των τριών γραμμάτων στο πλευρό του ελαστικού.

Χάρη στα αυστηρά πρότυπα και πρακτικές κατά την κατασκευή των ελαστικών, καθώς και κατά τον κύκλο αποθήκευσης, η Michelin παρέχει το ίδιο επίπεδο επιδόσεων των προϊόντων που παραδίδει, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας παραγωγής τους. Η εταιρία συνιστά στους οδηγούς να ελέγχουν τακτικά τα ελαστικά τους, όπως και την πίεση των ελαστικών τους, και να ακολουθούν τις οδηγίες τοποθέτησης, χρήσης και αποθήκευσης, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τις επιδόσεις μεγάλης διάρκειας των ελαστικών. Με τον τρόπο αυτόν, θα οδηγούν με ασφάλεια, θα απολαμβάνουν την οδήγησή τους, μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο ολόκληρης της ζωής των ελαστικών, ώστε να χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή της ζωής, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr