Στο περίπτερο της Bentley στη Γενεύη βρίσκεται η Mulliner έκδοση της Bentley Bentayga που απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν την απόλυτη χλιδή, διαθέτοντας μέχρι και ρολόι από πραγματικό χρυσό.

Κίνηση παίρνει από τον W12 6,0-λίτρων κινητήρα των 600 ίππων και των 900 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 301 χλμ/ώρα. Η ανάρτησή του χρησιμοποιεί ένα 48-volt ηλεκτρικό σύστημα, προκειμένου να ρυθμίζεται κατά τη διάρκεια των στροφών, ώστε να προσφέρει μια πιο άνετη μετακίνηση, ενώ φορά ζάντες 22″.

Στο εσωτερικό η Mulliner προσφέρει τη δυνατότητα να επιλεγούν διαφορετικά χρώματα επενδύσεων (7 στο σύνολο) για τα μπροστινά και για τα πίσω καθίσματα, ενώ προσφέρονται διακοσμητικά από ξύλο καρυδιάς και ένα ρολόι της Breitling από ατόφιο χρυσάφι.

Οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν την άνεση των ανεξάρτητων καθισμάτων, όπου ανάμεσά τους υπάρχει μια κεντρική κονσόλα που μέσα της κρύβεται ένα ψυγείο, ενώ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 6 διαφορετικούς ατμοσφαιρικούς φωτισμούς. Οι πωλήσεις της Bentayga Mulliner θα ξεκινήσουν από την άνοιξη.