Έκθεση Γενεύης 2017: Cadillac Escala Concept

Σχετικά άρθρα

Φτωχή είναι η παρουσία της Cadillac στην Έκθεση της Γενεύης, όπως συνηθίζει η εταιρεία, όμως οι Αμερικανοί εκπροσωπούνται από το Escala Concept, ένα συμπαθητικό πρωτότυπο που μας δείχνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η αμερικάνικη φίρμα με τα νέα μοντέλα της. Το Escala αντλεί το όνομά του από την ισπανική λέξη για “scala” (κλίμακα) και είναι ένα αρκετά επιβλητικό πρωτότυπο, που θα μπορούσε να μας δείχνει ένα μοντέλο που τοποθετηθεί πάνω από το CT6 στη γκάμα της Cadillac, με τον τετραθέσιο coupe σχεδιασμό του να το θέτει πρακτικά απέναντι στα Audi A7 και Porsche Panamera.

Διαθέτει μια νέα, αντισυμβατική μάσκα και αμάξωμα, μήκους 5,34 μέτρων, που παντρεύει αρμονικά καμπύλες και γωνίες. Στο εσωτερικό του διαθέτει εντελώς νέα σχεδιαστική προσέγγιση, έχοντας αρκετές καμπυλωτές OLED οθόνες, που έχουν εξελιχθεί από κοινού με την LG, προσφέροντας παράλληλα υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια. Ακόμα, είναι όλο ντυμένο με δέρμα και ξύλο, έχοντας αρκετές μεταλλικές επιφάνειες.

Το Cadillac Escala Concept βασίζεται πάνω στην Omega πλατφόρμα της CT6, έχοντας μεταξόνιο σχεδόν 3 μέτρα. Μηχανικά διαθέτει έναν 4.2-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 500 ίππων, σύνολο το οποίο φημολογείται ότι θα τοποθετηθεί σε μια γρήγορη έκδοση της CT6.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...