Το ανανεωμένο Hyundai Sonata παρουσιάστηκε στη Κορέα

Σχετικά άρθρα

Και ενώ τα πάντα κινούνται γύρω από την έκθεση της Γενεύης, η Hyundai παρουσίασε στη Νότιο Κορέα το ανανεωμένο Sonata, έναν μήνα προτού το παρουσιάσει στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο.

Το αυτοκίνητο αποκτά πιο σπορ σχεδίαση, με επιθετικό σχεδιασμό. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει η νέα μάσκα, η οποία πλαισιώνεται από νέους προβολείς, με τα LED φώτα ημέρας να είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα. Φορά νέες ζάντες 17″ ή 18″ και στο εσωτερικό συναντάμε νέο σύστημα κλιματισμού, νέα οθόνη αφής 7″ (8″ στον πρόσθετο εξοπλισμό) με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, νέο τιμόνι και επαγωγικό φορτιστή smartphone.

Από πλευράς κινητήρων στην αγορά της Νοτίου Κορέας προσφέρεται με έναν 1.700αρη VGT απόδοσης 141 ίππων, με τον 1.600αρη T-GDI 180 ίππων, με τον 2,0-λιτρο 163 ίππων και με τον 2,0-λιτρο 245 ίππων. Από πλευράς ασφαλείας εξοπλίζεται με σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας αλλά και με τα Blind Spot Detection, Rear Alert Cross-Traffic, High Beam Assist, Dynamic Bending Lights, Lane Keep Assist function.

Πηγήtop-rider

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...