Με το κύριο θέμα της Volkswagen στην έκθεση της Γενεύης να δείχνει ότι είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να εισέλθει δυναμικά στην ηλεκτροκίνηση και στην αυτόνομη τεχνολογία, στο περίπτερο της υπήρχε και μια αναφορά στο παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα, το παρακλάδι των επαγγελματικών της γερμανικής εταιρίας παρουσίασε την ειδική έκδοση 70 χρόνων του Bulli. Αυτή βασίζεται στο Transporter, στην έκδοση Comfortline, και συνδυάζει το κλασικό ρετρό στυλ με την σημερινή τεχνολογία. Διαθέτει μια χαρακτηριστική διχρωμία, κίτρνιου-λευκού χρώματος, με χρωμιωμένες ζάντες. Αυτές είναι 17 ιντσών, αλλά προαιρετικά διατίθενται και σε 18 ίντσες. Φυσικά υπάρχουν τα κατάλληλα λογότυπα στο πίσω τζάμι και στα εμπρός φτερά, που συνδέουν το παλιό με το καινούριο.

Ακόμα υπάρχουν φιμέ κρύσταλλα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ημι-δερμάτινα καθίσματα, με την ξύλινη επένδυση του πατώματος να έχει σκουρόχρωμη απόχρωση. Η διαθεσιμότητα του θα ξεκινήσει στην Γερμανία από τον Μάιο, με τις υπόλοιπες αγορές να μην είναι ακόμα επιβεβαιωμένο ότι θα ακολουθήσουν.