Volkswagen Transporter 70 Years of the Bulli edition

Σχετικά άρθρα

Με το κύριο θέμα της Volkswagen στην έκθεση της Γενεύης να δείχνει ότι είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να εισέλθει δυναμικά στην ηλεκτροκίνηση και στην αυτόνομη τεχνολογία, στο περίπτερο της υπήρχε και μια αναφορά στο παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα, το παρακλάδι των επαγγελματικών της γερμανικής εταιρίας παρουσίασε την ειδική έκδοση 70 χρόνων του Bulli. Αυτή βασίζεται στο Transporter, στην έκδοση Comfortline, και συνδυάζει το κλασικό ρετρό στυλ με την σημερινή τεχνολογία. Διαθέτει μια χαρακτηριστική διχρωμία, κίτρνιου-λευκού χρώματος, με χρωμιωμένες ζάντες. Αυτές είναι 17 ιντσών, αλλά προαιρετικά διατίθενται και σε 18 ίντσες. Φυσικά υπάρχουν τα κατάλληλα λογότυπα στο πίσω τζάμι και στα εμπρός φτερά, που συνδέουν το παλιό με το καινούριο.

Ακόμα υπάρχουν φιμέ κρύσταλλα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ημι-δερμάτινα καθίσματα, με την ξύλινη επένδυση του πατώματος να έχει σκουρόχρωμη απόχρωση. Η διαθεσιμότητα του θα ξεκινήσει στην Γερμανία από τον Μάιο, με τις υπόλοιπες αγορές να μην είναι ακόμα επιβεβαιωμένο ότι θα ακολουθήσουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...