Στο περίπτερο της η Maserati στην έκθεση της Γενεύης θέλοντας να γιορτάσει τα 60στα γενέθλια της 3500 GT, παρουσιάζει μια μοναδική Levante με εσωτερικό προερχόμενο από τον ιταλικό οίκο μόδας Ermenegildo Zegna με μεταξωτά υφάσματα και δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, αλλά και μια GranTurismo και μια GranCabrio με πολλά carbon μέρη.

Οι GranTurismo Special Edition και GranCabrio Special Edition θα βγούνε σε μόλις 400 μονάδες και έχουν carbon καπό, carbon μπροστινό splitter, carbon χειρολαβές, carbon πλαϊνούς καθρέπτες και carbon αεροτομή. Προσφέρονται σε τρία χρώματα (Rosso Italiano τριπλής επίστρωσης, Bianco Birdcage και Grigio Lava), φορούν μαύρες ζάντες 20″ με ειδικά διακοσμητικά “1957 – 2017” στο κεντρικό καπάκι και στο εσωτερικό οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Poltrona Frau δερμάτινες επενδύσεις, ή Poltrona Frau με Alcantara. Επίσης υπάρχουν carbon διακοσμητικά, carbon paddles και ειδικό ταμπελάκι.

Κίνηση παίρνουν από τον V8 4,7-λίτρων κινητήρα απόδοσης 460 ίππων, που συνδυάζεται είτε με 6αρι μηχανικό είτε με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στην GranTurismo. Στην GranCabrio προσφέρεται μόνο το αυτόματο κιβώτιο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,7-4,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 298-300 χλμ/ώρα (ανάλογα με το κιβώτιο). Η GranCabrio κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική 285 χλμ/ώρα.