Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας η BMW ανακαλεί 5.489 Σειράς (E46), Σειράς 5 (E39) και X5 (E53), παραγωγής μεταξύ των ετών 1999 – 2003, στα οποία απαιτείται να γίνει προληπτικός έλεγχος του αερόσακου οδηγού, παραγωγής Takata και αντικατάσταση εάν κριθεί απαραίτητο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες/κάτοχοι οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά, ή ακόμη να επισκεφθούν το site bmw.gr.

  • ανακλησει σε αυτοκινητα 20ετιας ;;; και που θα βρει τους ιδιοκτητες αν εχουν μεταβιβαστει πραγμα πολυ πιθανο ;;;; ασε που παιζει να μιλαμε για αυτοκινητα αξιας 2 και 3 χιλιαδων ευρω που δενξερω αν αξιζει τον κοπο … καλα στην γερμανια δεν νομιζω να υπαρχει καμια …

    • Bad Belmondo

      Κοίτα, αν οι πρώτοι ιδιοκτήτες τα μεταβίβασαν σε άλλους πριν σκάσει η ανάκληση (πολύ πριν, φαντάζομαι, ειδικά αν έχουν και μεγάλο κινητήρα!), στα π@π@ρια τους!