Οδηγός Ferrari 458 Italia μήνυσε Δήμο επειδή έπεσε σε λακκούβα και κέρδισε

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάιο ο Scott Nicholas, ένας 44-χρονος ιδιοκτήτης μιας Ferrari 458 Italia ενώ οδηγούσε σε έναν δρόμο κάπου στην Αγγλία, έπεσε μέσα σε μια λακκούβα με αποτέλεσμα η ζάντα του ιταλικού αυτοκινήτου να στραβώσει, ενώ χρειάστηκε επίσης νέο αερόσακου συνοδηγού και ευθυγράμμιση.

Έτσι ο Nicholas αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του αρμόδιου Δήμου, ζητώντας από αυτόν να καλύψει τις ζημιές που προκάλεσε η λακκούβα στην 458 Italia του, ζημιές ύψους £10.000 (€11.630). Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του Nicholas, υποχρεώνοντας τον Δήμο να αποζημιώσει τον Nicholas, ο οποίος, όσα χρήματα θα πάρει από τον Δήμο θα τα δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως είπε ο Nicholas, δεν προχώρησε στην μήνυση για τα χρήματα, αλλά επειδή ήταν θέμα αρχών, κατηγορώντας την συμπεριφορά των υπαλλήλων του Δήμου, λέγοντας πως έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να μην πληρώσουν, ζητώντας μάλιστα από το δικαστήριο να τους δικαιώσει, υποστηρίζοντας πως ένα supercar σαν την 458 δεν πρέπει να κυκλοφορεί σε δημόσιους δρόμους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...