Η Tesla πλέον έχει μεγαλύτερη αξία και από την GM

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του Μάρτη η κεφαλαιοποίηση της Tesla ξεπέρασε αυτή την Ford, μιας και η συνολική αξία της εταιρίας του Elon Musk είχε κεφαλαιοποίηση 45,47 δισ. δολάρια, έναντι 45,35 δισ. δολαρίων για την Ford.

Με την μετοχή της Tesla να αυξάνεται ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, πλέον η κεφαλαιοποίηση της Tesla ξεπέρασε και αυτή της GM, με την Tesla να κοστίζει 52,08 δισ. δολάρια, έναντι 51,23 δισ. δολαρίων της GM. Είναι η πρώτη φορά που η μετοχή της Tesla έχει ξεπεράσει τα 300 δολάρια, φτάνοντας 303,7 δολάρια. Η Tesla είναι σήμερα η μεγαλύτερη σε αξία αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία και πλησιάζει σε αποτίμηση την Honda, που έχει αξία 53,08 δισ. δολάρια.

Την Δευτέρα η Tesla ανακοίνωσε τα στοιχεία από τις παραδόσεις οχημάτων της στο πρώτο τρίμηνο, που ήταν καλύτερα των προσδοκιών των αναλυτών, μιας και άγγιξαν τις 25.000 μονάδες, γεγονός που έδωσε ώθηση στη μετοχή, ενώ η αγορά αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κυκλοφορία του Model 3 αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία ευελπιστεί μέχρι το 2018 να πουλά 500.000 μονάδες αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...