Την έκθεση της Νέας Υόρκης προτίμησε η Subaru προκειμένου να παρουσιάσει το ανανεωμένο Outback. Το μοντέλο αποκτά μια πιο αιχμηρή σχεδίαση με νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέους προβολείς ομίχλης, προστατευτικές ποδιές, νέες ζάντες, με την απόσταση από το έδαφος να διατηρείται στα 22,1 χιλιοστά. Υπάρχουν LED ενεργά φωτιστικά σώματα που φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής ανάλογα με την γωνία τιμονιού, έχοντας και αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας.

Στο εσωτερικό συναντάμε στον βασικό εξοπλισμό οθόνη 6,5″, με μια 8″ να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Η Subaru τοποθετεί νέα διακοσμητικά, νέες επενδύσεις και προσφέρει νέους χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ υπάρχουν και παχύτερα κρύσταλλα που σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό των πλαϊνών καθρεπτών, μειώνονται οι αεροδυναμικοί θόρυβοι που περνούν στο εσωτερικό της καμπίνας.

Το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης έγινε πιο άμεσο και πιο γραμμικό, με το σύστημα πέδησης να αποκτά και αυτό πιο άμεση απόκριση. Η ανάρτηση έχει νέες ρυθμίσεις και μηχανικά το Outback συνεχίζει να προσφέρεται με τον 2,5-λιτρο boxer κινητήρα απόδοσης 175 ίππων με 236 Nm ροπής, αλλά και με το boxer 3,6-λίτρων απόδοσης 256 ίππων με 335 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με CVT κιβώτιο ταχυτήτων με νέες ρυθμίσεις για ομαλότερη λειτουργία, με όλες τις εκδόσεις να διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring.