Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λένε, και δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από το συγκεκριμένο. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (1xWRC και 2xRallycross), Petter Solberg, θα δει τον γιο του Oliver να τρέχει στον στον αγώνα rallycross του Νορβηγικού πρωταθλήματος (RallyX Nordic Championship) στην μεγαλύτερη κατηγορία, Supercar. Ο 15-χρονος Solberg θα τρέξει με το αγωνιστικό του μπαμπά, το Citroen DS3 WRX, με το οποίο ο Petter κέρδισε το πρωτάθλημα.

O Petter Solberg, ο οποίος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στη Βαρκελώνη, το περασμένο Σαββατοκύριακο, έκανε το ντεμπούτο του νέου Volkswagen Polo GTi, δεν είχε αρχικά προγραμματίσει να δανείσει το DS3 στο γιο του τη φετινή σεζόν, αλλά συμφώνησε ότι θα το έκανε αν ο Oliver έπαιρνε την απαιτούμενη άδεια, περιμένοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν.

Ο Solberg Jr θα δοκιμάσει το DS3, το οποίο έχει τις ρυθμίσεις του τελευταίου αγώνα της περασμένης χρονιάς, που έγινε στην Αργεντινή, σε δύο διαφορετικές πίστες την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη και το Σάββατο.