O Ken Block παίζει με το Ford F-150 Raptor στους αμμόλοφους

Σχετικά άρθρα

Με το νέο Ford F-150 Raptor να έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις του, το Motor Trend ζήτησε την “βοήθεια” του Ken Block και τον άφησε να παίξει μαζί του στους αμμόλοφους της ερήμου, με άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως θα δεις στο παρακάτω video.

Διάβασε επίσης: Ο Ken Block μιλά στο Autoblog.gr

Το Raptor κινείται από έναν 3,5 λίτρων V6 Ecoboost κινητήρα που θα αποδίδει 450 άλογα και 691 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και φυσικά, σύστημα τετρακίνησης με διάφορα modes, μεταξύ των οποίων και το “Baja” για εκτός δρόμου οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.

https://youtu.be/0ct4PwI7FGA

Χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και αλουμινένιο αμάξωμα με τα “απλά” F-150 με αποτέλεσμα να είναι έως και 227 κιλά ελαφρύτερο από το μοντέλο του 2014. Αυτό, σε συνδυασμό με τον Ecoboost κινητήρα και το 10-τάχυτο κιβώτιο, έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στα 14,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα – μείωση της τάξης του 23% σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...