Με έξι διαφορετικά driving modes το Ford F-150 Raptor

Σχετικά άρθρα

White_Raptor_004

Κατά την παρουσίαση του νέου F-150 Raptor, η Ford δεν αποκάλυψε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του νέου της pick up. Σήμερα, μαθαίνουμε, ότι αυτό, θα έχει ένα driving mode ανάλογο με του νέου Focus RS με ξι διαφορετικά συστήματα: Normal, Sport, Weather, Mud/Sand, Rock Crowl και Baja mode για να επιλέξει ο οδηγός του. Το driving mode θα επεμβαίνει και ρυθμίζει την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το βάρος του τιμονιού.

Για τις ακραίες  εκτός δρόμου καταστάσεις, το F-150 θα χρησιμοποιεί το Rock Crowl που συνδυάζει την τετρακίνηση AWD με την 4Low ρύθμιση με κλειδωμένο το ηλεκτρονικό διαφορικό και το σύστημα Advance Trac, να παρεμβαίνει λιγότερο, για να βελτιώσει την ικανότητα αναρρίχησης σε χαμηλή ταχύτητα. Επιπλέον, η μπροστινή κάμερα του αυτοκίνητου και σε ταχύτητες μέχρι 25 χλμ/ώρα επιτρέπει να δείχνει τι είναι μπροστά από το αυτοκίνητο.

Το Baja Mode έχει σχεδιαστεί για “για τρέξιμο σε υψηλές ταχύτητες στην έρημο“, και σε αυτό, η τετρακίνηση AWD ρυθμίζεται σε 4High, το σύστημα Advance Trac είναι πιο απελευθερωμένο, ενώ το γκάζι προσαρμόζεται για πιο γραμμική δύναμη και πιο βέλτιστη απόκριση. Σε αυτή τη ρύθμιση, το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έχει ρυθμιστεί να κρατάει τις ταχύτητες περισσότερο την ίδια στιγμή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...