Spy Photos: To Audi Q8 γυρνάει στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Γερμανική εταιρία έχει πάει στη Πράσινη Κόλαση και πραγματοποιεί εντατικές δοκιμές εξέλιξης του νέου Audi Q8, για να είναι έτοιμη όταν θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο το 2018. Αυτό θα παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Μπρατισλάβα και θα αποτελέσει την κορωνίδα της Audi σε ότι έχει να κάνει τη κατηγορία των SUV.

Ο coupe σχεδιασμός του θα αντλεί πολλά στοιχεία από τα Q8 Concept και Q8 Sport Concept, θέτοντας το απέναντι από τα X6 και την GLE Coupe. Η μάσκα του νέου SUV ακολουθεί την νέα ταυτότητα που θα υιοθετήσει η εταιρεία από δω και στο εξής, η οποία παραμένει μεγάλη, αλλά έχει νέα εμφάνιση λόγω των διπλών κάθετων πτερυγίων. Γύρω από την χρωμιομένη μάσκα θα υπάρχει ένα παχύ κομμάτι γυαλιστερού πλαστικού σε μαύρο/γκρι χρώμα που ενώνεται με τα laser φώτα και δίνουν μια πιο high-tech εμφάνιση. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο μεγάλα ανοίγματα για να δώσει μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Στο πλαϊνό μέρος βλέπουμε ότι η τρίτη κολόνα δεν έχει τόσο έντονη κλίση η οροφή όπως στις X6 και GLE coupe, αλλά και πάλι η οροφή είναι πιο κεκλιμένη σε σχέση με το Q7 στο οποίο και θα βασίζεται. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή της εταιρείας Marc Lichte το εσωτερικό του Q8 θα έχει παρόμοια καμπίνα με το νέο A8 που θα τα κάνει να διαφέρουν από τα υπόλοιπα Audi. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν λίγα κουμπιά μιας και οι περισσότερες λειτουργίες θα γίνονται μέσω του συστήματος infotainment αφού θα διαθέτει ένα πλήρως ψηφιακό ταμπλό. Ο Lichte ανέφερε πως με το νέο A8 θα εφαρμόσει “μια εντελώς νέα αντίληψη λειτουργίας που δεν χρειάζεται ένα διακόπτη”. Όλα τα νέα μοντέλα θα ακολουθήσουν αυτή την λογική συμπεριλαμβανομένου του Q8.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...