Η Amalgam Collection είναι μια εταιρία δημιουργίας εξαιρετικής ποιότητας μινιατούρων και ανακοίνωσε πως προσφέρει στην αγορά και τις 350 επετειακές δημιουργίες που θα κατασκευάσει η Ferrari προκειμένου να γιορτάσει τα 70στα της γενέθλια.

Η Ferrari θα κατασκευάσει 350 ειδικές εκδόσεις των πέντε διαθέσιμων μοντέλων της (California T, 488 GTB, 488 Spider, F12berlinetta και GTC4Lusso) με όλες να αντλούν έμπνευση από την 70χρονη ιστορία της ιταλικής φίρμας.

Τα 70 διαφορετικά liveries δημιουργίας του Tailor Made τμήματος, είναι εμπνευσμένα από θρυλικά μοντέλα της ιστορίας της Ferrari, με αυτές τις 70 διαφορετικές “διαμορφώσεις” να χρησιμοποιούνται ώστε να δημιουργήσουν ένα μέγιστο αριθμό 350 μοναδικών αυτοκινήτων.

Οι μινιατούρες της Amalgam θα είναι υπό κλίμακα 1:18 και η κάθε μια από τις 350 μονάδες θα είναι μοναδική. Θα είναι τοποθετημένη πάνω σε ανθρακονημάτινη βάση και έχουν κόστος 655 ευρώ έκαστη. Οι πρώτες μινιατούρες θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν ενδιαφέρεται για μια από αυτές, ρίξε μια ματιά εδώ.