Για ακόμη μια χρονιά, το Ward’s Auto ανακοίνωσε τα 10 καλύτερα εσωτερικά αυτοκινήτου για το τρέχον έτος.. Το Ward’s Auto δεν επιλέγει ποτέ νικητή μιας και προτιμά να δίνει με αλφαβητική σειρά τα αυτοκίνητα που όπως έκρινε αυτό διαθέτουν τα καλύτερα εσωτερικά.

1Για το 2017 αυτά είναι τα:

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

31 αυτοκίνητα αξιολογήθηκαν για την φετινή επιλογή, με τους ανθρώπους του Ward’s Auto να χρειάζονται 2 μήνες προκειμένου να αποφασίσουν τους νικητές, βασιζόμενοι στην αισθητική, στον σχεδιασμό, στην άνεση, στην ποιότητα των υλικών, στην ποιότητα συναρμογής, στην εργονομία, στην αξία αλλά και στην χρηστικότητα. Από τις 10 εταιρίες, οι τρεις (Lexus, Honda και Mazda) έχουν ξαναπάρει το σχετικό βραβείο. με τις Alfa Romeo, Bentley, Buick, Lincoln, Maserati, Mini και Subaru, να είναι η πρώτη φορά που παίρνουν τη συγκεκριμένη διάκριση.

Στη λίστα υπάρχουν αυτοκίνητα που κοστίζουν από τις 29.260 δολάρια (Subaru Impreza) και φτάνουν έως τις 278.730 δολάρια (Bentley Bentayga), και η δική σου άποψη ποια είναι; Πρέπει να περιλαμβανόταν άλλα αυτοκίνητα στη φετινή λίστα; Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως έγινε η επιλογή των 10 εσωτερικών, από τα 31 που βρισκόταν αρχικά στη λίστα, μπορείς να βρεις στη σελίδα του Ward’s Auto, εδώ.