11χρονος οδηγός καρτ σκοτώθηκε στη πίστα του Fernando Alonso

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς χθες ένας 11χρονος, ο Gonzalo Basurto, υπέκυψε στα τραύματά του, ύστερα από ατύχημα που είχε στην πίστα καρτ του Fernando Alonso που ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιούλιο του 2015.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Basurto έτρεχε στην πίστα Fernando Alonso Karting Campus προκειμένου να προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα Asturian Karting, αλλά είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησής του, όταν το καρτ του ανετράπη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θέλει να εκφράσει την απόλυτη οδύνη και τη θλίψη της για την απώλεια του Gonzalo, αλλά και να ευχαριστήσει για τις χειρονομίες στοργής και ευαισθησίας που έρχονται από όλους τους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στις διάφορες διοργανώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα, αποτίεται αυθόρμητα φόρος τιμής στην στον νεαρό οδηγό, ως ένδειξη του ανείπωτου πόνου που αφήνει η απώλειά του και την ένωση όλης της οικογένειας των motorsports.

Από την RFEdeA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αυτοκινήτου του Πριγκιπάτου της Αστούριας και τη FIA, εργαζόμαστε προκειμένου να αναλύσουμε το τραγικό αυτό δυστύχημα και, αργότερα, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Ομοίως, ως ομοσπονδία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για το σεβασμό και την ευαισθησία με την οποία θίγονται τα θλιβερά νέα, επαναλαμβάνοντας την πλήρη στήριξή του ισπανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στην οικογένεια και στους φίλους του Gonzalo.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Αναπαύσου εν ειρήνη, Gonzalo.

Ο Fernando Alonso με tweet του λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν έγραψε:

Ξύπνησα νωρίς το πρωί σε μια από πιο θλιβερές ημέρες. Συντετριμμένος. Από εδώ, μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του Gonzalo και σε όλο τον χώρο του καρτ.

ΠηγήRFEdeA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...
Autoblog.gr