Η Jaguar έχει ξεκινήσει το teasing της νέας γενιάς της XF Sportbrake, δίνοντας μια teaser φωτογραφία αλλά και ένα video, με το οποίο ο αρχισχεδιαστής της εταιρίας, ο Ian Callum βρέθηκε στο διάσημο γήπεδο τένις του Wimbledon, εκεί όπου στο χόρτο του γηπέδου, σχεδιάστηκε ένα σκίτσο του νέου αυτοκινήτου,.

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί την ίδια αλουμινένια αρχιτεκτονική με την σεντάν XF και κίνηση θα μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στην σεντάν έκδοση της XF, με την κορυφαία SVR έκδοση να τοποθετείται απέναντι από το Audi RS6. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να περνά είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς.

Η παρουσίαση της νέα Jaguar XF Sportbrake θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

  • Bon Viveur

    Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που είμαι εκτός θέματος, αλλά είναι το “teasαρει” λέξη για να χρησιμοποιηθεί σε άρθρο? Πειράζω, σκανδαλίζω, δελεάζω… Τόσες λέξεις υπάρχουν…
    Παλιότερα θυμάμαι διαβάζαμε ένα άρθρο σε εφημερίδα ή περιοδικό και μαθαίναμε Ελληνικά, τώρα διαβάζουμε ένα άρθρο …teasαρει, πριντάρει, αρτάρει… ξεχνώντας και αυτά που ήδη ξέρουμε.