Πριν δύο μέρες διάβασες για την σκληροπυρηνική έκδοση της Ferrari 488 GTB, και σήμερα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα καμουφλαρισμένο μουλάρι να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης, κάπου στην Γερμανία. Από τις φωτογραφίες δεν γίνονται εμφανείς οι αλλαγές στο αμάξωμα του ιταλικού supercar, αλλά αυτό σίγουρα θα αυξημένη αεροδυναμική απόδοση, και κάθετη δύναμη.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η σκληροπυρηνική έκδοση της 488 θα πάρει το θρυλικό προσωνύμιο GTO (Gran Turismo Omologato) που τελευταία φορά χρησιμοποιήθηκε στην 599 GTO. Ο πνευματικός διάδοχος της 458 Speciale, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις εκδόσεις, το βάρος θα πέσει κατά περίπου 90 κιλά, η ιπποδύναμη του V8 twin-turbo 3,9-λίτρων κινητήρα θα ανέβει και ίσως ξεπεράσει τα 700 άλογα και το αμάξωμα θα φορέσει ένα πιο επιθετικό bodykit.

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 2,7 δευτερόλεπτα και το ντεμπούτο της θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Η λογική θέλει την ιντερνετική παρουσίαση του μοντέλου να γίνεται κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.