Η νέα LaFerrari απέχει τρία με πέντε χρόνια

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 4 χρόνια από την έκθεση της Γενεύης, και την στιγμή που είδαμε για πρώτη φορά από κοντά την LaFerrari, με την ιταλική εταιρία να μην μένει στάσιμη, καθώς σύμφωνα με τον επικεφαλής τεχνολογίας της Ferrari, Michael Leiters, o αντικαταστάτης της είναι τρία με πέντε χρόνια μακριά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Leiters δήλωσε ότι αυτή την περίοδο η Ferrari ανανεώνει τη μεσοπρόθεσμη στρατηγική της για τα αυτοκίνητα δρόμου, καθώς και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, έτσι ώστε ο αντικαταστατής της LaFerrari να διαθέτει νέες καινοτομίες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Όταν ορίσουμε τη νέα πορεία για την τεχνολογία και την καινοτομία, τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αντικατάστασης της LaFerrari. Θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν θα είναι ένα αυτοκίνητο με κινητήρα της Formula 1, επειδή, για να είμαστε ρεαλιστές, θα έπρεπε να έχει ρελαντί στις 2.500-3.000 σ.α.λ., και να έχει κόφτη στις 16.000 σ.α.λ. Η F50 χρησιμοποίησε έναν κινητήρα F1, αλλά ήταν απαραίτητο να αλλάξει πολύ.

Αυτή η νέα πορεία θα ολοκληρωθεί σε περίπου έξι μήνες. Έτσι, η εκτίμηση μου είναι ότι θα χρειαστεί τρία με πέντε χρόνια μέχρι το νέο περιορισμένης παραγωγής hypercar. Μέρος του πλάνου είναι να βεβαιωθούμε ότι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται στο επόμενο hypercar, να μπορεί να τοποθετηθεί και στην υπόλοιπη γκάμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...