Webber: Ο Button δεν ενθουσιάζεται να τρέξει στο Μονακό, ο Alonso κάνει κουμάντο στην McLaren

Σχετικά άρθρα

Η απόφαση του Fernando Alonso να συμμετάσχει στον αγώνα Indianapolis 500 είναι αναμφίβολα η είδηση του μήνα σε ότι αφορά τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αν όχι της Formula 1 για το 2017. Ο Ισπανός θα χάσει τον αγώνα του Πριγκιπάτου του Μονακό, και στην θέση του θα βρίσκεται ο Jenson Button, καθώς αυτός εκτελεί χρέη τρίτου οδηγού.

Όμως, ο Button δεν έχει οδηγήσει ακόμα τη MCL32, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε η ομάδα να γράψει κάποια χλμ. στις δοκιμές εξέλιξης που έγιναν στο Bahrain πριν ένα μήνα, κάτι που σημαίνει ότι στο FP1 της Παρασκευής στο Monaco θα πάρει την πρώτη του γεύση από το μονοθέσιο, με τους κανονισμούς που ισχύουν φέτος.

Ο Mark Webber σχολίασε αυτό το γεγονός, λέγοντας ότι η απουσία του από τις συγκεκριμένες δοκιμές δείχνει ότι δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος στην επιστροφή του, τονίζοντας:

Είναι ένα non-story για τον Jenson το Μονακό. Τρέχει, έχει προβλήματα πίεσης καυσίμου στο FP1, κατατάσσεται στην 17η θέση, εγκαταλείπει στον αγώνα στον 12ο γύρο. Ποιος νοιάζεται;

Ο Jenson δεν έκανε καμία δοκιμή στο Μπαχρέιν, δεν το παίρνει τόσο σοβαρά. Είναι σε φάση θέλω να μείνω στην Αμερική και να κάνω το τρίαθλο μου, δεν με απασχολούν οι δοκιμές του Μπαχρέιν. Κάτι που για μένα ήταν έκπληξη.

Για τον Jenson η πρώτη περίοδος στο Μονακό θα είναι αφυπνιστική. Δεν νομίζω, όμως, ότι ενδιαφέρεται πολύ. Δεν νομίζω ότι ήταν πρώτος που πήρε τηλέφωνο η McLaren [για την αντικατάσταση του Alonso].

Συνεχίζοντας, ο 40-χρονος Αυστραλός εξέφρασε την άποψη του ότι ο Alonso κάνει κουμάντο στην McLaren, ένα σενάριο που βγάζει κερδισμένο τον teammate του, Stoffel Vandoorne, λέγοντας:

Μου αρέσει πολύ ο Stoffel, είναι πολύ αφοσιωμένος. Βλέπει πολύ ωραία “την μεγάλη εικόνα” για την ηλικία του, και έχει μια πολύ καλή καριέρα μπροστά του. Γι’αυτόν είναι μια καλή διαδικασία μάθησης σε αυτό το αυτοκίνητο, με τον Fernando στο άλλο γκαράζ. Ο Fernando τρέχει την ομάδα αυτή τη στιγμή, κάνει κουμάντο στην McLaren. Ο Fernando είναι κολοσσιαίος οδηγός, οπότε για τον Stoffel, είναι καλό μάθημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα