Αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία πουλά τις LaFerrari, Enzo, F50 και F40

Σχετικά άρθρα

Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που έχουν αποτελέσει όνειρο πολλών petrolheads μπορείς να τα δεις με αρκετά μεγάλη συχνότητα στις χώρες της Αραβίας. Η Σαουδική Αραβία είναι μια χώρα με πολλούς ζάμπλουτους που θέλουν να απολαμβάνουν τη γρήγορη οδήγηση, δείχνοντας την ίδια ώρα ότι… φυσάνε τον παρά!

Έτσι, αρκετές είναι οι αντιπροσωπείες που πωλούν supercars, και η συγκεκριμένη στη Σαουδική Αραβία είναι πιθανότατα μοναδική στον κόσμο. Όπως έχεις καταλάβει, έχει στον ίδιο χώρο τη LaFerrari, την Enzo, την F50 και την F40, δηλαδή όλες τις ναυαρχίδες της Ferrari, πλην βέβαια της 288 GTO.

Η F40 είναι μοντέλο του 1992 κι έχει διανύσει 12.200 χιλιόμετρα, η F50 είναι του 1996 με 12.900 χιλιόμετρα, η Enzo κατασκευάστηκε το 2004 και πρακτικά είναι καινούρια, αφού έχει μόνο τα χιλιόμετρα της παράδοσης (450 χιλιόμετρα), ενώ τέλος η κίτρινη LaFerrari είναι του 2015 και είναι καινούρια, χωρίς χιλιόμετρα. Τιμές δεν ξέρουμε, αφού η αντιπροσωπεία θα τις αποκαλύψει σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...