Μετά την διαρροή κακής ποιότητας φωτογραφιών, τον περασμένο μήνα, σήμερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο νέες, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του ανανεωμένου Honda Jazz, κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου η ιαπωνική εταιρία να στείλει το επίσημο δελτίο τύπου.

Από τις φωτογραφίες γίνεται εμφανές ότι το facelift του Jazz είναι περιορισμένο, καθώς οι μόνες αλλαγές εντοπίζονται στη νέα γρίλια, στα νέα φωτιστικά σώματα, στους ελαφρώς αλλαγμένους προφυλακτήρες, στα νέα σχέδια των τροχών, και σε ορισμένα χρωμιομένα διακοσμητικά.

Επίσης, υπάρχουν μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, μαύροι πλαϊνοί καθρέπτες και μερικά νέα εξωτερικά χρώματα. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις, νέος φωτισμός στον πίνακα οργάνων και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″. Τεχνολογικά θα αποκτήσει σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και μηχανικά θα συνεχίσει να προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που προσφέρεται και σήμερα.

 • gv

  πολυ καλο αμαξι αλλα η τιμη του ειναι σχεδον σκανδαλωδης..

  • apostolos32

   Καθώς και ο εδώ αντιπρόσωπος

 • SAMURAI-66

  Δαφνες σχεδιαστικης φινετσας δεν διεκδικει,αν και βλεποντας το διπλα στο vw polo ειναι ξεκαθαρα νικητης,το εσωτερικο του ομως ειναι το μεγαλο του πλεονεκτημα με χωρους πολυμορφικου.