Η κινέζικη GAC ετοιμάζει εργοστάσιο 6,5 δισ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Η κινεζική εταιρία GAC Motor στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του έτους παρουσίασε τρία αυτοκίνητα που θα πωλούνται παγκοσμίως, με τα μοντέλα στις ΗΠΑ να είχαν σχεδιαστεί να πουληθούν με το όνομα Trumpchi αλλά η εκλογή του Donald Trump ίσως οδηγήσει τελικά στην αλλαγή του ονόματος.

Τώρα η εταιρία έκανε γνωστό πως θα ξεκινήσει τη κατασκευή ενός βιομηχανικού πάρκου ύψους 6,5 δισ. δολαρίων στη πόλη Guangzhou της Κίνας. Σε αυτό η GAC θα επενδύσει 679 εκατ. δολάρια προκειμένου να εξελλίσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με το πάρκο να ολοκληρώνεται το 2018, με το εργοστάσιο να είναι σε θέση να κατασκευάζει έως και 200.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα κάθε χρόνο. Η επένδυση 6,5 δισ. δολαρίων θα μοιραστεί με άλλες εταιρίες που θα έχουν τις εγκαταστάσεις τους στο πάρκο, με την GAC Motor να θέλει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια να βγάλει στην αγορά 7 νέα ηλεκτρικά μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...