Hyundai και Kia ανακαλούν 240.000 αυτοκίνητα, μετά από καταγγελία πρώην υπαλλήλου

Σχετικά άρθρα

Η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας διέταξε τις Hyundai και Kia να ανακαλέσουν 240.000 αυτοκίνητα τους, καθώς ένας πρώην υπάλληλος της πρώτης εξέφρασε την ανησυχία του για ελαττώματα, που επηρέασαν 12 μοντέλα των δύο εταιριών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Μεταφορών της χώρας εξέδωσε υποχρεωτική ανάκληση αυτοκινήτων, καθώς οι Hyundai και Kia είχαν προηγουμένως αρνηθεί να ενεργήσουν οικειοθελώς, λέγοντας ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των επιβατών. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης ζήτησαν από τον εισαγγελέα της χώρας να ψάξει για οποιαδήποτε απόδειξη ότι υπήρχε κάλυψη από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Μεταξύ των επηρεαζόμενων μοντέλων είναι το Hyundai i30, το Sonata, το Genesis, και από την Kia το Mohave και το Carnival. Αυτά βρέθηκαν να έχουν προβλήματα με τους σωλήνες κενού στο σύστημα πέδησης, τους εύκαμπτους σωλήνες καυσίμου, τα φώτα στάθμευσης, και πολλά άλλα ελαττωματικά μέρη.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...