Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Στην Αμερική στρώσανε νέα άσφαλτο χωρίς να μετακινήσουν το αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Πριν έξι μήνες είδαμε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο της Ελλάδας, καθώς σε ένα δρόμο Ρεθύμνου το συνεργείο που ανέλαβε την ασφαλτόστρωση αποφάσισε, πως επειδή ο δήμος δεν ειδοποίησέ τους περίοικους ώστε να απομακρύνουν τα ΙΧ τους, να ρίξει την άσφαλτο όπου μπορούσε.

Όπως βλέπεις, όμως, δεν έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα της ηλιθιότητας, καθώς ακριβώς το ίδιο περιστατικό συνέβη και στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα στην πόλη St. Louis, στο Missouri, και στο δρόμο κοντά στη γέφυρα Kingshighway, που πρόσφατα ξανά άνοιξε. Οι εργάτες που έστρωναν άσφαλτο βρήκαν μπροστά τους το συγκεκριμένο Kia, το οποίο ήταν παρκαρισμένο νόμιμα.

Όπως φαίνεται, κανείς δεν είχε ειδοποιήσει να μην παρκάρουν στον δρόμο, ώστε να γίνει η ασφαλτόστρωση, γι’αυτό και οι εργάτες δεν κάλεσαν τον γερανό να σηκώσουν το αυτοκίνητο. Και ιδού το αποτέλεσμα. Η ιδιοκτήτης του κορεάτικου μοντέλου έγραψε αργότερα ένα γράμμα, στο οποίο ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ γύριζε αεροπορικώς στο St. Louis, και σχεδίαζε να συναντήσει τον φίλο της και μερικούς φίλους για ποτό. Η πτήση της, όμως, καθυστέρησε και τελικά κατέληξαν με ξεχωριστά αυτοκίνητα στο μπαρ.

Ο δρόμος δεν είχε ειδοποιήσεις για να μην παρκάρει, ενώ ρώτησε και μερικούς πεζούς αν ήταν εντάξει να σταθμεύσει εκεί. Όταν προετοιμαζόταν να φύγει, αυτή και ο φίλος της αποφάσισαν να πάρουν ένα αυτοκίνητο για το σπίτι, δηλώνοντας ότι είναι συχνό φαινόμενο να αφήνεις το αυτοκίνητο σου κάπου, και να πηγαίνεις την επόμενη μέρα να το πάρεις.

Όταν γύρισαν, αντίκρισαν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...