Λίγο πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν περαιτέρω σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ολοκαίνουργιου Kona, του νεότερου SUV στη γκάμα των μοντέλων της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Kona συνεχίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai Motor, προσφέροντας έναν προοδευτικό χαρακτήρα και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες – έναν μοναδικό συνδυασμό στην κατηγορία sub-compact SUV.

Η σχεδιαστική γραμμή του ολοκαίνουργιου Kona τονίζει το ογκώδες και επιθετικό αμάξωμά του, το οποίο διαθέτει κομψές και αιχμηρές γραμμές. Η ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση σιλουέτα του ενισχύεται από την πλατιά του φόρμα και τους διπλούς προβολείς του. Το Kona διαθέτει επίσης την μάσκα cascading, τη χαρακτηριστική μάσκα της οικογένειας της Hyundai.

Εκτός από τον προοδευτικό σχεδιασμό του, το Kona διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Ένα νέο χαρακτηριστικό – για πρώτη φορά σε ένα Hyundai – είναι η φωτεινή οθόνη του, η οποία προβάλλει ευκρινώς βασικές πληροφορίες στον οδηγό.