Η Fiat αποκάλυψε ορισμένες νέες πληροφορίες για το Argo, το μοντέλο που αντικαθιστά το Punto στην αγορά της Βραζιλίας. Το αυτοκίνητο διαθέτει LED φώτα ημέρας, κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και στο εσωτερικό του συναντάμε μεγάλη ψηφιακή οθόνη στο κέντρο του πίνακα οργάνων.

Κίνηση θα παίρνει από έναν 1.000αρη κινητήρα 77 ίππων και από έναν 1.300αρη κινητήρα της οικογένειας κινητήρων FireFly της Fiat απόδοσης 109 ίππων που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτοματοποιημένα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Επίσης θα υπάρχει και ένας 1.800αρης κινητήρας της οικογένειας E.torQ που θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο. Και οι τρεις κινητήρες θα μπορούν να καταναλώσουν είτε βενζίνη είτε αιθανόλη.

Επίσης θα υπάρχει και μια Mopar έκδοση που έχει μαύρη οροφή, μεγάλους τροχούς, διαχύτη και μεγάλη τραπεζοειδής απόληξη εξάτμισης. Η παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης θα περιοριστεί σε μόλις 1.000 μονάδες και διαθέτει προηγμένο ηχοσύστημα, κεντρικό υποβραχιόνιο και cruise control. Κίνηση θα παίρνει από τον 1.800αρη E.torQ κινητήρα 139 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 9,2 δευτερόλεπτα.

  • UltraB

    Ωραίο φαίνεται αν και μου φαίνεται ότι η απόσταση από το έδαφος είναι αρκετά μεγάλη. Ίσως είναι και ιδέα μου βέβαια.

    Επίσης 9.2 με 1800 κυβικά και 140 άλογα;
    Το νέο Ibiza με τον 1000 / 116 έχει 9.3 και είναι ίδια κατηγορίας αμάξι!

  • v50gt

    Εμένα πάντως μου θυμίζει το Ford KA+ με άλλα φώτα και προφυλακτήρες….