Αυτό που βλέπεις είναι ένα Tesla Model S σε κομμάτια. Πως κατάντησε έτσι; Βλέπεις κάποιοι κατάφεραν και έκλεψαν το ηλεκτρικό μοντέλο από την Ολλανδία και αφού το “έκοψαν” προσπάθησαν να το βάλουν ξανά στη Χώρα, αλλά οι γερμανικές αρχές κατάλαβαν πως το όχημα ήταν κλεμμένο.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι τοπικές αρχές σταμάτησαν το φορτηγό για έλεγχο στα σύνορα, ενώ ο οδηγός του ήθελε να πάει στην Ολλανδία. Μέσα στη καρότσα του φορτηγού βρέθηκαν διάφορα εξαρτήματα του Tesla Model S, συμπεριλαμβανομένης μιας ολόκληρης μπαταρίας.

Ο 40-χρονος οδηγός του φορτηγού έδειξε στις αρχές το (ψεύτικο) τιμολόγιο αγοράς των συγκεκριμένων εξαρτημάτων, αλλά όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, το Model S είχε κλαπεί πριν από 4 ημέρες στην Ολλανδία.

  • Nikolaos

    Δηλαδή το έκλεψε στην Ολλανδία, το τεμάχισε στη Γερμανία και το πουλά πίσω στην Ολλανδία? Επιχείρηση με διεθνή δράση δλδ…

  • scaniolos

    Απο τα λιγα Γερμανικα που γνωρίζω καταλαβα το εξής:

    Κλεψανε το Tesla στο Άμστερνταμ και μετα απο 4 μερες έγινε αγορα με τα 8 μερη του αυτοκινήτου. Στα συνορα Ολλανδία-Γερμανια ο Λιθουανός οδηγός του βαν έδειξε πλαστά τιμολόγια και μετα απο περαιτέρω έλεγχο κατάλαβαν οτι ειναι κλεμμένο.