Ο Hamilton ξανά ο πλουσιότερος πιλότος της F1

Σχετικά άρθρα

Το Forbes έδωσε στη δημοσιότητα τη φετινή λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου και όπως προκύπτει από αυτή, ο Lewis Hamilton είναι ξανά ο πλουσιότερος πιλότος της Formula 1. Ο Βρετανός οδηγός βρίσκεται στην 10η θέση της γενικής κατάταξης, μια ψηλότερη από πέρυσι, με 46 εκατ. δολάρια να προσθέτονται στους τραπεζικούς του λογαριασμούς μέσα στους προηγούμενους 12 μήνες.

Ακολουθεί ο Sebastian Vettel στην 14η θέση, πέντε ψηλότερα από πέρυσι που βρισκόταν στην 19η θέση, με 38,5 εκατ. δολάρια, με τον Fernando Alonso να ακολουθεί στην 20η θέση (24η πέρυσι) με 36 εκατ. δολάρια.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Cristiano Ronaldo με 93 εκατ. δολάρια, με τον LeBron James να ακολουθεί με 86,2 εκατ. δολάρια, ενώ στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Lionel Messi με 80 δολάρια. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Roger Federer με 64 εκατ. δολάρια και στην πέμπτη ο Kevin Durant με 60,6 εκατομμύρια δολάρια.

Αναλυτικά την λίστα με τους 100 πλουσιότερους αθλητές του κόσμου μπορείς να την βρεις εδώ στην οποία συναντάμε μεταξύ άλλων 32 καλαθοσφαιριστές του ΝΒΑ, 22 παίκτες του μπέιζμπολ, 15 παίκτες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, 6 τενίστες, 5 πυγμάχοι και 5 οδηγοί αγώνων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...