Η Volkswagen παρουσίασε μια ειδική έκδοση του up! η οποία αντλεί στοιχεία από το Beetle “Special Bug” του 1982. Το μοντέλο προσφέρεται σε δύο διαφορετικά χρώματα (χρυσαφί και μαύρο), με αντίθετου χρωματισμού ζάντες διαστάσεων 17″ και μαύρα γυαλιστερά στοιχεία.

Επίσης συναντάμε γκρι λωρίδες στο πλάι, ειδικά λογότυπα και στο εσωτερικό συναντάμε μαύρη επένδυση οροφής, θερμαινόμενα μπροστά καθίσματα, ατμοσφαιρικό φωτισμό και αλουμινένια μαρσπιέ. Στη Γερμανία ξεκινά από τις 13.625 ευρώ (+150 ευρώ το χρυσαφί χρώμα).

 

 • Μάνος Μαμαλάκης

  Ωραίο και στα 2 χρώματα!

 • Γιώργος Εμπέρ

  Oταν ακους special edition και δεν ειναι Ferrari η Lamborghini τοτε μαλλον το μοντελο δεν πουλαει τα αναμενομενα

 • a_f_a

  να ειχε αξιοπιστο dsg κιβώτιο και θα ήταν ΤΟ πακέτο για τη πόλη και οι λοιποί γιαπωνεζογάλλοκορεατες θα παίζανε με τα κουβαδάκια τους. και αυτό το λέω εγώ που πάντα γερμανούς οδηγούσα και τωρα παω για τζαπαν αμάξι.
  το έχει φιλος σε κρος έκδοση και αμαξι πατάει αξιοπρεπέστατα για τη κατηγορία του. στις απλές εκδόσεις χάνει πολύ ενω στη κρος και σε κατι τέτοιες σπεσιαλ έχει χαρακτήρα. μονο το 500ρακι θα το χτυπούσε αλλά ειναι 2πορτο μόνο, πράγμα απαράδεκτο. το Απ ειναι και χρηστικό και με χαρακτήρα σένιο.