Το πιο προσιτό Singer που μπορείς να αγοράσεις είναι αυτό το ρολόι €36.670

Σχετικά άρθρα

Τα προϊόντα της Singer Vehicle Design δεν είναι φθηνά. Οι εκπληκτικές Porsche 911 που δημιουργεί η εταιρία κοστίζουν μια περιουσία και έτσι μην περιμένεις και ένα ρολόι που φέρει την υπογραφή της να είναι φθηνό.

Πρόκειται για το Singer Reimagined Track 1, έναν χρονογράφο που κοστίζει 39.800 ελβετικά φράγκα (36.670 ευρώ) και όπως καλά κατάλαβες είναι κατασκευασμένο στην Ελβετία μιας και το αφεντικό της Singer, ο Rob Dickinson, συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Marco Borraccino και τον ωρολογοποιό Jean-Marc Wiederrecht.

Το ρολόι διαθέτει πρωτότυπο σχεδιασμό, κρύσταλλο από ζαφείρι, κάσα από τιτάνιο διαμέτρου 43 mm, δερμάτινο λουράκι και έναν προηγμένο μηχανισμό που μπορεί να λειτουργήσει έως και 60 ώρες χωρίς να χρειαστεί κούρδισμα. Ο χρονογράφος του μάλιστα έχει τη δυνατότητα να μετρά έως 60 ώρες, με το ρολόι να βγαίνει σε μόλις 50 μονάδες στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...