Το Tesla Model Y με τις γραμμές του Model 3 [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα η Tesla έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του Model Y, του μικρού crossover που θα βγει στην αγορά το 2019, και τώρα ο Peisert Design μας δείχνει μια rendering φωτογραφία από το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, βασιζόμενος στον σχεδιασμό του Model 3. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί μια νέα πλατφόρμα,διαφορετική από αυτή του Model 3, με το Model Y να κατασκευάζεται σε ένα νέο εργοστάσιο που θα ετοιμάσει η Tesla.

H crossover έκδοση του Model 3, θα κατασκευάζεται πάνω σε μια νέα, διαφορετική πλατφόρμα από αυτή του Model 3. Την ώρα που όλες οι εταιρίες χρησιμοποιούν ή ετοιμάζουν αρθρωτές πλατφόρμες πάνω στις οποίες μπορούν να κατασκευάζουν δεκάδες μοντέλα, η Tesla θέλει να επενδύσει αρκετά χρήματα για την ανάπτυξη μιας νέας.

Όχι δεν τρελάθηκε ο Musk, μιας και όπως δηλώνει η απάντηση βρίσκεται στην παραγωγική διαδικασία του μοντέλου και με το πως το Model Y θα παρουσιάσει κέρδη. Ο Musk είπε πως η Tesla θέλει τα μελλοντικά της αυτοκίνητα να απαλλαγούν από την αρχιτεκτονική των μπαταριών 12 Volt, με κάτι τέτοιο να μειώνει δραστικά την ποσότητα των καλωδίων που απαιτούνται στη κατασκευή των αυτοκινήτων της Tesla, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της παραγωγής των μοντέλων με ρομπότ στο εργοστάσιο, τον εξορθολογισμό αλλά και την επιτάχυνση της παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...