Επίσημο: Audi R8 Spyder V10 Plus

Σχετικά άρθρα

Η Audi παρουσίασε σήμερα το R8 Spyder V10 Plus, την δυνατότερη έκδοση του R8 Spyder, με τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα να παράγει 610 άλογα με 560 Nm ροπής, που δίνουν τη δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 328 χλμ/ώρα. Η Plus έκδοση είναι κατά 0,3 δευτερόλεπτα γρηγορότερη από την “απλή έκδοση”, έχοντας παράλληλα 10 χλμ/ώρα μεγαλύτερη τελική ταχύτητα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω τους συστήματος τετρακίνησης Quattro. Φορά ζάντες αλουμινίου 19″ με ελαστικά διαστάσεων 245/35 μπροστά και 295/35 πίσω, κεραμικούς δίσκους 380 mm μπροστά με εξαπίστονες δαγκάνες και 356 mm πίσω με τετραπίστονες και carbon μέρη στον βασικό εξοπλισμό, με την οροφή να ζυγίζει 44 κιλά και να χρειάζεται 20 δευτερόλεπτα προκειμένου να ανοίξει ή να κλείσει ηλεκτροϋδραυλικά, μια λειτουργία που γίνεται ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με έως και 50 χλμ/ώρα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HgN9mtQzIJk

Προσφέρεται στο πράσινο χρώμα, μέρος του Green Design πακέτου που διαθέτει γκρι γρίλια, μαύρες απολήξεις εξατμίσεων, μαύρα διακοσμητικά, μαύρες επενδύσεις στο εσωτερικό με πράσινες ραφές και νέα πατάκια. Οι παραγγελίες του ξεκινούν από σήμερα στη Γερμανία, με τιμή εκκίνησης τα 207.500 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...